Fakta och nyckeltal

Vi är världsledande inom kreditförsäkring, garantier och inkassotjänster och bedriver verksamhet i alla världsdelar. Här är en ögonblicksbild av vår verksamhet i dag.

Atradius i korthet

 

  • Finns i mer än 50 länder.
  • Ett multinationellt och flerspråkigt team med 3 650 medarbetare.
  • Omsätter mer än 2 miljarder euro.
  • Den finansiella styrkan har bekräftats av kreditvärderingsinstituten AM Best (A – Utmärkt, stabila utsikter) och Moody’s (A2, stabila utsikter).

Världsledande inom innovation och kundfokus

Det är servicen som gör vår kreditförsäkringsverksamhet unik. Vi strävar efter att ha så tydliga och lättillgängliga försäkringsvillkor som möjligt. Dessutom vill vi skapa varaktiga relationer som bygger på en genuin förståelse för kundernas behov.

  • 93 % av våra globala kunder stannar hos oss - Det beror på att våra medarbetare följer vår kundservicepolicy och knyter starka band med utgångspunkt från öppenhet och förtroende samt en utsedd kontaktperson.
  • Vi är ett företag och ett team - Vår gemensamma strävan är att ta kunderna med på vår marknadsledande resa, så att de kan växa och maximera sina handelsmöjligheter.
  • Vi investerar i system som våra kunder har direkt nytta av - Vi utvecklar våra verktyg i samarbete med kunderna för att förbättra deras portföljförvaltning.
     

Relaterat innehåll

Ledarskap och styrning

Med hjälp av våra principer för företagsstyrningen, vår kundservicepolicy och våra investeringar i innovation vill vi skapa marknadens bästa utbud av produkter och tjänster för våra kunder.

Årsredovisningar

Årsredovisningen ger besked om årets resultat för Atradius N.V. Den innehåller uppgifter om verksamhet och strategi, fullständiga finansiella rapporter och kompletterande finansiell information.

Finansiell Rating

Atradius N.V. har finansiell rating fastställt av AM Best - A (Excellent) stable outlook - och Moody’s - A2 stable outlook.