Atradius Atrium

Hantera din kreditförsäkring och analysera din kundportfölj

Atradius Atrium är ditt kredithanteringsnav. Genom en enda portal kan du hantera dina dagliga avtalsaktiviteter och analysera din kundportfölj.

Globe with beams of light | Atradius Atrium

Enkelt, relevant, transparent

Din tid är dyrbar. Din interaktion med Atradius bör därför vara så smidig och enkel som möjligt. Atradius Atrium är ett sofistikerat verktyg för hantering av kreditförsäkringar och hjälper dig att minimera den tid du spenderar på administration, så att du kan fokusera på det som är viktigast.

För att komma igång, titta på vår korta introduktionsvideo Atradius Atrium

Allt du behöver på ett ställe

En onlineplattform som du kan komma åt från vilken plats som helst och när som helst som passar dig dygnet runt.

Dess funktionalitet är utformad för att hjälpa ditt företag att hantera risker och möjliggöra affärer.

Få en omedelbar översikt över din portfölj

En säker inloggning ger dig tillgång till Atradius Atrium, där du får en fullständig översikt över din portfölj.

Du kommer att kunna se en sammanfattning av dina avtalsdetaljer, visa det totala värdet av dina kreditlimiter och förfallna fordringar samt visa eller exportera en lista över dina limiter och ärenden.

Hantera dina kreditlimiter

I Atradius Atrium kan du se alla kreditlimiter eller öppna ansökningar som finns för din försäkring, ansöka om nya kreditlimiter eller ändra befintliga limiter genom att justera kreditlimitbeloppen när handeln med din köpare förändras.

Registrera och se status på förfallna fordringar

Du kommer att kunna se alla dina ärenden för förfallna fordringar på ett ställe, se uppdaterad status för specifika ärenden samt detaljerad finansiell information och aktiviteter i ärendet.

Få enkel tillgång till nyckelinformation om dina kunder

Med Atradius Atrium kan du snabbt och enkelt söka efter dina kunder eller potentiella framtida handelspartners genom att använda en begränsad mängd information, vilket ger tillgång till företagsinformation, ekonomi och köparrating.

Redovisa din omsättning

Enligt villkoren i ditt avtal måste du redovisa omsättning för varor eller tjänster som har fakturerats.

I Atradius Atrium gör du det smidigt och enkelt genom att redovisa omsättning per köparland.

Få uppdateringar om avtalsändringar och följ upp öppna åtgärder

Få meddelanden när något ändras i din portfölj, till exempel när en kreditlimit har godkänts eller när en ny täckningsmöjlighet har hittats.

Organisera öppna åtgärder och skräddarsy dina inställningar så att du kan fokusera på specifika händelser när de sker.

Gå till Atradius Insights för att analysera och hantera din portfölj

Genom din tillgång till Atradius Atrium kan du också övervaka och analysera din portfölj via Atradius Insights.

Genom tillgång till affärsinformation kan du enkelt navigera mellan en översikt och en mer detaljerad vy med bara tre klick, vilket hjälper dig att upptäcka trender och reagera proaktivt på förändringar.

Visa Atradius-publikationer som är relevanta för dina marknader och branscher

Atradius Atrium ger dig tillgång till lands- och handelssektorrapporter som täcker mer än 40 länder, genom dessa kan du hålla koll på aktuella marknadstrender.

Atradius Insights

I dagens utmanande affärsmiljö är det viktigt att ha uppdaterad information om hur ditt företag, dina kunder och dina marknader presterar för att stödja din strategiska planering och processer.

Atradius Insights är utformat för att hjälpa dig att övervaka utvecklingen i din kundportfölj, identifiera risker och möjligheter, upptäcka trender och reagera proaktivt på förändringar.

Relaterade dokument

Download
Atrium brochure

771KB PDF

Relaterat innehåll

Atradius Insights

I dagens konkurrenskraftiga företagsklimat är det av yttersta vikt att ha dagsaktuell information och fingertoppskänsla.

Collect@Net

Collect@Net är en nätplattform som ger våra Collections-kunder tillgång till vår sakkunskap om skuldindrivning och möjlighet att följa hur indrivningsåtgärderna fortskrider.